Disclaimer

De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel wij streven naar het bijhouden van de correctheid en actualiteit van de informatie, geven wij geen garanties van welke aard dan ook over de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid, geschiktheid of beschikbaarheid met betrekking tot de website of de informatie, producten, diensten, of gerelateerde grafieken die op de website voor welk doel dan ook gevonden worden. Elke afhankelijkheid die u plaatst op dergelijke informatie is daarom strikt op eigen risico.

In geen geval zullen wij aansprakelijk zijn voor enig verlies of schade inclusief zonder beperking, indirecte of gevolgverlies of schade, of enig verlies of schade wat voortkomt uit verlies van gegevens of winsten die voortkomen uit, of in verband met, het gebruik van deze website.

Via deze website kunt u linken naar andere websites die niet onder de controle van Wado Ryu staan. Wij hebben geen controle over de aard, inhoud en beschikbaarheid van die sites. Het opnemen van links impliceert niet per se een aanbeveling of onderschrijft de standpunten die erin worden uitgedrukt.

Elke inspanning wordt gemaakt om de website soepel en draaiend te houden. Echter, Wado Ryu neemt geen verantwoordelijkheid voor, en zal niet aansprakelijk zijn voor, de website die tijdelijk niet beschikbaar is vanwege technische problemen buiten onze controle.